Transport

Sikker transport i hele Danmark

Sikker transport i hele Danmark

Hos Solargeisli i Broby tilbyder vi komplette og skræddersyede transportløsninger.

Vi kører normalt i dagtimerne i hverdage, men står også til rådighed med transport 24/7, efter aftale og behov. Vi kan også tilbyde faste aftaler (kurèr, distribution eller afhentning) – kontakt os for at høre mere om dette.

Fødevaretransport

Vi tilbyder også professionel transport af fødevare til fødevareindustrien. Vi sørger altid for, at transporterer fødevarerne, med de helt rette temperaturforhold, der er tilpasset den type fødevare der bliver transporteret på den konkrete tur.
Hygiejneforholdene er naturligvis også i top under hver transport.

Bæredygtigere transport

I 2021, startede vi op med at gøre noget for at blive mere bæredygtig. En af de ting vi haft mest succes med, er at få vores biler til at køre længere på literen, og dermed spare CO2. Til det har vi investeret i V-Spoilers, der ikke bare virker, men virker rigtig godt. Til eksempel brugte vi før snildt en hel tank diesel, når vi kørte fra København til Esbjerg, når der er modvind.

Efter vi har monteret V-Spoilers på bilerne, bruger vi 2/3 tank. Det betyder at for hver liter diesel vi spare, spare vi miljøet for 2,6 kg CO2. Det bliver til mange kg, næsten tons per år. Vi prøver at gøre meget, for at blive bedre til at fremstå og vise at vi som en naturlig ting passer på miljøet, da vores kunder er naturelskere og gerne ser at vi som deres leverandør gør noget synligt for at værne om
miljøet.

Vi sparer miljøet for 34 kg Co2 per tank 

Transport af dyr

Vi har stor erfaring med transport af smådyr, og kan blandt andet hjælpe med transport af forsøgsdyr, dyr der skal køres til forskning, transport af zoologiske dyr og meget mere. Når vi transporterer dyr, er det altid med fokus på dyrenes sikkerhed og velvære.

Særtransport

Vi tilbyder også særtransport, uanset om det omhandler transport af små eller store emner. Vi har stor erfaring med transport af rustfri stål, samt andre emner til blandt andet vindmølleindustrien.

Få et godt tilbud på skræddersyet transport

Søger du en stabil samarbejdspartner, til at varetage transporten for dig? Så kontakt os og hør mere om, hvilke transportmuligheder vi kan tilbyde. Vi sørger for en skræddersyet og effektiv transport, som er tilpasset efter dit behov.

Ring til os på telefon (+45) 27 77 29 70 og hør mere. Du kan indhente et godt tilbud ved et møde eller en samtale med os.

Kontakt Solargeisli

Vi er altid interesserede i at høre omkring dit kommende projekt. Tag endelig kontakt til os så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.

Kontakt os i dag