Akvarier

Stort udvalg af akvarier

Akvarier

Hos Sòlargeisli tilbyder vi stort set alle typer akvarier samt at opsætte, opbygge og vedligeholde dem.

Uanset om du ønsker et flot akvarie til receptionen i din virksomhed, eller et til din dagligstue, så kan vi hjælpe med at levere det helt rette.

Vi har et bredt udvalg af forskellige akvarier, og vi sælger og udlejer alle størrelser lige fra 3-4 liters bowler og opad. Derudover tilbyder vi også specialdesignet akvarier, med tilpasset mål.

Ring og aftal en tid, så kommer vi ud og afgiver et tilbud på den type akvarie du vil have. Man er også altid velkommen til at komme forbi Sòlargeisli i Broby på Fyn, hvor der som regel er kaffe på kanden og hvis tiden tillader det, plads til en hyggelig sludder om akvariefisk og planter.

Akvariefisk

Når man skal have et nyt akvarie, er der et utal af muligheder. Størrelsen på akvariet, dekorations muligheder samt hvor mange fisk man ønsker, er nogle af de første ting, der skal tages stilling til. Dernæst er det også vigtigt, at sætte sig ind i hvilke fisk man ønsker, og om fiskene har specielle behov.

Vi opdrætter selv specielle fisk, heriblandt gode algeædere mm. som også kan købes her.

Du har også mulighed for at købe akvarieplanter. Se mere om det her.

Kontakt Solargeisli

Vi er altid interesserede i at høre omkring dit kommende projekt. Tag endelig kontakt til os så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.

Kontakt os i dag