Sikker transport i hele Danmark og udlandet 

Hos Solargeisli i Broby tilbyder vi komplette og skræddersyede transportløsninger, for alle i ind og udlandet. 

Vi kører normalt i dagtimerne i hverdage, men står også til rådighed med transport 24/7, efter aftale og behov. Vi kan også tilbyde faste aftaler (kurèr, distribution eller afhentning) - kontakt os for at høre mere om dette. 

Vi har særlige tilladelser og kan derfor også tilbyde transport i hele Europa. Vi har også lufthavns godkendelser samt godkendelser til smådyrs transport og særtransporter. 

Kontakt os

Transport af dyr 

Vi har stor erfaring med transport af smådyr, og kan blandt andet hjælpe med transport af forsøgsdyr, dyr der skal køres til forskning, transport af zoologiske dyr og meget mere. Når vi transporterer dyr, er det altid med fokus på dyrenes sikkerhed og velvære.  

Fødevaretransport 

Vi tilbyder også professionel transport af fødevare til fødevareindustrien. Vi sørger altid for, at transporterer fødevarerne, med de helt rette temperaturforhold, der er tilpasset den type fødevare der bliver transporteret på den konkrete tur. 
Hygiejneforholdene er naturligvis også i top under hver transport. 

Særtransport

Vi tilbyder også særtransport, uanset om det omhandler transport af små eller store emner. Vi har stor erfaring med transport af rustfri stål, samt andre emner til blandt andet vindmølleindustrien.  

Få et godt tilbud på skræddersyet transport

Søger du en stabil samarbejdspartner, til at varetage transporten for dig? Så kontakt os og hør mere om, hvilke transportmuligheder vi kan tilbyde. Vi sørger for en skræddersyet og effektiv transport, som er tilpasset efter dit behov. 

Ring til os på telefon 27 77 29 70 og hør mere. Du kan indhente et godt tilbud ved et møde eller en samtale med os.