Stort udvalg af akvarier, akvarieplanter og meget mere

Hos Sòlargeisli tilbyder vi stort set alle typer akvarier samt at opsætte, opbygge og vedligeholde dem.

Uanset om du ønsker et flot akvarie til receptionen i din virksomhed, eller et til din dagligstue, så kan vi hjælpe med at levere det helt rette. 

Vi har et bredt udvalg af forskellige akvarier, og vi sælger og udlejer alle størrelser lige fra 3-4 liters bowler og opad. Derudover tilbyder vi også specialdesignet akvarier, med tilpasset mål. 

Ring og aftal en tid, så kommer vi ud og afgiver et tilbud på den type akvarie du vil have. Man er også altid velkommen til at komme forbi Sòlargeisli i Broby på Fyn, hvor der som regel er kaffe på kanden og hvis tiden tillader det, plads til en hyggelig sludder om akvariefisk og planter.

Kontakt os 

Akvariefisk 

Når man skal have et nyt akvarie, er der et utal af muligheder. Størrelsen på akvariet, dekorations muligheder samt hvor mange fisk man ønsker, er nogle af de første ting, der skal tages stilling til. Dernæst er det også vigtigt, at sætte sig ind i hvilke fisk man ønsker, og om fiskene har specielle behov. 
Vi opdrætter selv specielle fisk, heriblandt gode algeædere mm. som også kan købes her.

Akvarieplanter

Vi kan skaffe et stort udvalg af kvalitets akvarie planter! Vi handler planterne Engrós, og leverer direkte til dit akvarie. Planterne er super flotte og kommer i mange udgaver. Vi arbejder med mange forskellige planter, i forskellige sværhedsgrader, men bestræber os på at finde dem der er nemmest at passe. Planter der ikke bliver spist af fisk kan vi også klare. Vi bruger specielt plantegrus, så du kan få rigtig flotte planter i dit akvarie. Kom og se vores store udstillingsakvarie.

Vi kan også stå for levering af stueplanter, og stå for pasning af dem. Kontakt os for at høre nærmere om dette. 

Grundig akvarieservice og aquascaping 

Har du brug for service af dit akvarie, så er det også noget vi kan hjælpe med. Med stor erfaring og ekspertise indenfor området, kan vi hjælpe med alle typer akvarium. 
Vi kan også tilbyde Aquascaping, hvor vi kommer og passer akvariet for dig løbende, så du selv slipper for vedligeholdelse mm. 

Vi hjælper dig, så du får det rette akvarie 

Uanset hvilket akvarie du søger, eller om du har brug for akvarieservice, aquascaping eller andet, så kontakt os og få en god snak om dine muligheder. Vi kommer også gerne forbi og tilser dit akvarium.

Ring allerede i dag på telefon 27 77 29 70, så finder vi en god løsning.

Kontakt os og få et godt tilbud